Moltes felicitats!!!!

Carinyet meu, FELICITATS!

Ara et preguntarás, pero que m’ha regalat la meva germana? UN BLOG!!!

Sé que es un regal una mica diferent… pero si ets constant i li agafes el punt, estic segura que li treurás moltissim profit i el disfrutarás molt! Aixó si, cal que li estiguis darrera i li donis una mica d’atenció. Veurás que cada cop tindrás més visites i que començarás a conèixer gent d’aquest ambit que et podrá ajudar i donar noves idees.

Et deixo una llista de coses amb consells que haurás de fer:

  • Actualitzar 2 cops o més, a la setmana el teu blog, escriure 2 receptes amb les seves fotos, ingredients i procediment.
  • Si vols pots fer un diari de com estas portant el treball de recerca
  • Hauries de intentar trovar altres blogs que escriuen sobre menjar com tu, aixi et fas un grup 2.0
  • Crear-te un grup Facebook i/o Twitter per difondre els teus continguts

Tots aquest punts son molt recomenables per que el blog creixi i cada vegada et segueixi mes gent. Pensa que pot ser una molt bona manera per crear-te un portfoli i ademés, per donar-te a conèixer. Qui sap igual un día et fas famosas explicant les teves receptes per internet. A més, ja t’explicaré altres ventatges… pero pot ser que t’ofereixin productes per probar, que et regalin cursos o fins i tot, podries trovar feina! 😉

I recorda la constancia es l’ingredient més important perquè aixó funcioni… al principi semblará que ningú et llegeix, pero poc a poc veurás que no es aixi i que les visites augmenten. Això es un repte amor meu, el meu repte per tu! 🙂 Ja saps que si necesites ajuda amb el que sigui aquí tens la teva tata que tajudará, ok?

Espero que t’agradi i que aceptis el repte!

T’estimo!! Feliços 17!

PD. Si vas dedicant-li temps, jo t’ajudaré i et subvencionaré aquest projecte, perque aquest blog sigui cada vegada més profesional, ok? 😉

 

Deja un comentario